Етикета : полигамија

СЕКС И ЉУБОВ

(ФОТО) Англичканка има сопруг и двајца швалери и вели дека сите се среќни

admin
Англичанка Мери Крамптон води полигамен начин на живот, а нејзиниот венчан сопруг ја поддржува во ова. Покрај нејзиниот сопруг, таа има двајца љубовници кои живеат