Етикета : Партнери

ЗАБАВА

Ова е идеалниот број на партнери!

admin
Новото британско истражување спроведено во неколку градови во Британија, покажува дека самците сакаат партнери со искуство, но не преголемо. Тоа од прилика би значело помеѓу
ЗАБАВА

Утврдена е идеалната разлика во години меѓу партнерите

admin
Се поголема е веројатноста за прекин или развод меѓу партнерите кога разликата во годините е поголема, покажува најновото истражување спроведено на 3000 луѓе. Во врските
СЕКС И ЉУБОВ

Три знаци што ќе ви кажат дали ќе останете заедно засекогаш

admin
На почетокот на секоја врска луѓето мислат дека ќе останат заедно засекогаш. Подоцна, сепак, за жал или за среќа, доаѓа до разделување. Сепак, постојат неколку