Етикета : Ескорт

СЕКС И ЉУБОВ

Жените откриваат зошто изнајмуваат ескорт мажи и жени!

admin
Зошто жените плаќаат за секс? Три жени искрено проговориле за британскиот магазин “Metro”. Нивните одговори стигнале после отворената анкета која авторката ја направила на почетокот
ЗАБАВА

Елитната проститутка Аманда Голф открива: Сите мажи истото ги пали

admin
Поранешна елитна проститутка која со занаетот се занимавала цели шест години открива што ги пали мажите мајмногу. Најславната австралиска елитка ескорт дама Аманда Голф, попозната