Етикета : ева заева

ЖИВОТЕН СТИЛ ЗАБАВА ПАУЗА

Ева Заева изгледаше како принцеза во нејзиниот матурски фустан

admin
Внуката на Зоран Заев, Ева, заврши средно училиште, а потоа следуваше и нејзината матурска вечер. Таа како и другите тинејџерки нестрпливо ја чекаше оваа вечер