ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА ПАУЗА

Детална временска прогноза за цел декември: Имаме 12 врнежливи денови – што не чека за празниците

ECA
Loading...

Дали во декември следува нов студен бран и снег останува да видиме од временската прогноза.

Она што е сигурно е тоа дека за Нова година ќе имаме дожд, а на први јануари сонце.

Ова е временската за декември кој ни е на праг.

Accuweather со детална прогноза:

извор:маркукуле.мк

Loading...