ЖИВОТ ЗДРАВЈЕ ПАУЗА

Чувајте ја оваа смеса во устата 60 секунди – забниот камен ќе падне веднаш

ECA
Loading...

Направете смеса со која каменецот од забите сам ќе падне и нема да имате потреба толку често да одите на стоматолог.

Можете да земете кокосово масло, да го задржите 60 секунди во устата и потоа да го плукнете и да исплакнете.

Втората опција за каменецот од забите да исчезне, е да измешате неколку капки масло од нане и лимон и исто така и ова да го држите 60 секунди.

Каменецот ќе исчезне и нема да имате потреба од стоматолог.

извор:маркукуле.мк

Loading...