СЕКС И ЉУБОВ

Имале орален секс во преполн воз во Берлин (ФОТО)

ECA
Loading...

Во воз во Берлин 36-годишна жена орално го задоволувала 38-годишниот партнер и тоа пред другите патници, меѓу кои имало и деца.

На нивното однесување реагирала една 18-годишна девојка, која ги замолила да престанат, на што 36-годишната ја нападнала и ја удрила со рака по лице.

Во нејзина одбрана застанал нејзин 19-годишен другар, кого, пак, разулавената жена, што ја прекинале во оралниот секс, го удрила во главата. Другите патници скокнале на помош. Полицијата ја фатила жената, а нејзиниот партнер сам се пријавил. Двајцата одбиле алкотест, по што присилно им е земена крв за анализа па се пуштени на слобода.


Loading...