СЕКС И ЉУБОВ

(ФОТО) Англичканка има сопруг и двајца швалери и вели дека сите се среќни

ECA
Loading...

Англичанка Мери Крамптон води полигамен начин на живот, а нејзиниот венчан сопруг ја поддржува во ова. Покрај нејзиниот сопруг, таа има двајца љубовници кои живеат со неа, заедно под еден покрив. Марија Крамптон е воспитана во нормално семејство од страна на двајца хетеросексуални родители.

На 20-годишна возраст, се омажила и се преселила со својот сопруг во Чарлтон. Тогаш Марија била сигурна дека сака да живее заедно со нејзиниот сопруг целиот преостанат живот, но во еден момент таа дознала дека чувствува паралелно чувства и кон други луѓе, пишува „Дејли Меил“.

– Мојот сопруг беше единствениот мој партнер и тоа беше нормално за мене. Но потоа почнав да чувствувам привлечност кон другите луѓе. Се обвинував и мислев дека тоа значеше дека немам љубов кон мојот сопруг – вели Марија, но подоцна го нашле решението за среќа.

Сега, сите четворица живеат под ист покрив и сите се среќни.


Loading...