СЕКС И ЉУБОВ

Жени што ги прават овие работи за време на секс, не се привлечни туку гадни

ECA
Loading...

Мажите јасно и гласно да ги открија работите кои им сметаат кај жените кога е во прашање сексот.

Ова го покажува посебна студија која беше спроведена испитувајќи над 1000 мажи во Америка.

Ова се коментарите кои најмногу оставиле впечаток кај истражувачите:

-Гризење, но на лош начин.

Кога сте „долу“ држете ги забите подалеку. Тоа не е храна.

-Штом заврши сексот ги облекува старите пижами, со бабин дезен. Можеби планирав втора рунда, ама вака…

– Кога ќе го остави телевизорот вклучен и кога за време на сексот ќе фрли по некој поглед натаму.

– Кога ќе престане да се трудите околу долната облека.

Не им се допаѓа на мажите секогаш да ги гледа ликовите на Дизни.

– Кога само лежи и не правите ништо.

Тоа е најлошото нешто што можете да го сторите во креветот.

– Викањето, особено што имам цимер.

Тоа нема да го возбуди, туку е некултурно.

– Кога ќе започне предиграта, а таа е уморна.

Некогаш мажот сака веднаш да заспие по сексот и не сака да разговара, да се мази и гали.

-Кога ќе ме праша дали таа е виновна што не доживеав оргазам и кога тоа премногу ќе си го земе при срце.

Loading...