10 од Најдобрите Трикови во Готвењето

Готвење

Подобри ги своите вештини за готвење со едноставни трикови.
Погледнете подолу како да:

  • Собереш сок од лимон – без да се суши остатокот во фрижидер
  • Размачкаш здвен путер
  • Поедноставно излупиш компир – со здржување на вкусот
  • Побрзо да излупиш варено јајце
  • Полесно да излупиш лук
  • Да го направиш одстојаниот лебот посвеж
  • Отвориш Вино со пламен
  • Подготвиш “Црно Јајце”
  • Ја тестираш свежината на јајцата
  • Подготвиш “Затворено Варено Јајце”